Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Suomen Olympiakomitean verkkosivustoa osoitteessa https://www.toimintakykyinensuomi.fi/. Seloste on laadittu 20.12.2023 ja päivitetty viimeksi 20.12.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio vuonna 2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Olympiakomitean Toimintakykyinen Suomi -sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) mukainen. Sivuston saavutettavuutta parannetaan sitä mukaa, kun sivuston toiminnallisuuksia kehitetään ja sisältöä uudistetaan. Seloste päivitetään aina, kun uudistuksia tai parannuksia on tehty.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Kerro huomaamastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit raportoida puutteesta täyttämällä palautelomakkeen Olympiakomitean sivustolla, valitse lomakkeelta palautteen aiheeksi saavutettavuus. Voit antaa palautetta saatavuudesta myös sähköpostilla osoitteeseen info@olympiakomitea.fi. Kerro viestissäsi, mistä sivusta on kyse ja kuvaile ongelma mahdollisimman tarkasti.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000